Γ.Σ. Κοζάνης: Συνάντηση με τη επιτροπή αθλητισμού του νέου Δημάρχου Λευτέρη Ιωαννίδη

Με ικανοποίηση αποχώρησε από τα κεντρικά γραφεία της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη τόπος να ζεις», αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Κοζάνης με επικεφαλής τον Γ.Γ. κ. Πάρη Γυμνόπουλο και τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων κ. Δημ. Τσιόπουλο ο οποίος εκπροσώπησε στη συνάντηση αυτή τον Πρόεδρο κ. Δ. Παφίλη που βρίσκεται σε αθλητικό καμπ στη Σερβία.


Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία της Αθλητικής Ομάδας της νέας Δημοτικής Αρχής και παραβρέθηκαν οι κ.κ. Ν.Πλεξίδας, Σ.Σαπρίκης, Χ.Γκλούμπος, Μ.Τσιλβελής, Β.Χατζηαλεξίου. Το θέμα συζήτησης των δύο πλευρών ήταν ενημερωτικού χαρακτήρα για να πληροφορηθούν οι άνθρωποι της Νέας Δημοτικής αρχής τα προβλήματα που απασχολούν το Σύλλογό μας και όχι μόνο αλλά και τις προτάσεις που η Διοίκηση του Γυμναστικού έχει επεξεργαστεί στην κατεύθυνση της βελτίωσης του αθλήματος.

Όπως ξέρουμε ήδη αλλά και από τη συζήτηση έγινε κατανοητό, ο νέος δήμος θα είναι ανοικτός σε όλους τους πολίτες και ασφαλώς και στους ανθρώπους του αθλητισμού. Οι δύο εκπρόσωποι του Δ.Σ. του Γυμναστικού παρέδωσαν στη Επιτροπή Αθλητισμού υπόμνημα προς το Δήμαρχο Λευτέρη Ιωαννίδη όπου φαίνονται οι πρωτοβουλίες που παίρνει το Σωματείο μας αλλά και οι σκέψεις μας για το βόλεϊ και γενικότερα την αθλητική πρόοδο της περιοχής.


Το Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Κοζάνης ευχαριστεί την Επιτροπή Αθλητισμού για την ανταπόκριση και το ενδιαφέρον που έδειξε στην ομάδα μας καθώς υπήρξε μια άκρως εποικοδομητική συζήτηση. Ευελπιστούμε ότι στο άμεσο μέλλον θα έχουμε την ευκαιρία να θίξουμε εκ νέου καίρια ζητήματα των υποδομών που προάγουν το βόλεϊ και γενικότερα το καλύτερο δυνατό για τον αθλητισμό του τόπου.

Σχόλια