Γ Εθνική (2ος όμιλος): Κοζάνη: «Σαφάρι» για προπονητή-μεταγραφές - Πυρσός Γρεβενών: Πληρωμές κόντρα στο… ρεύμα - Ερωτηματικό ο Κουρτίδης στην Καστοριά

Κοζάνη: «Σαφάρι» για προπονητή-μεταγραφές
Κούρσα διαδοχής από τον πρόεδρο Αγάπιο Γαβριηλίδη στους ερυθρόλευκους, μετά το «διαζύγιο» με Παρασκευά. Προ των πυλών οι πρώτες προσθήκες, ενδεχομένως από το εξωτερικό.
Εβδομάδα εξελίξεων διανύουμε στην Κοζάνη, μετά την κυριακάτικη αποχώρηση του Γιάννη Παρασκευά από την τεχνική ηγεσία.
Τη Δευτέρα οι ερυθρόλευκοι είχαν ρεπό και  από την Τρίτη την ευθύνη του προγράμματος είχε ο βοηθός Σάκης Τζηκαλιός , που είναι υπηρεσιακός μέχρι να «κλείσει» προπονητή ο πρόεδρος, Αγάπιος Γαβριηλίδης. Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο νεαρός γυμναστής να κοουτσάρει την ομάδα στον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Πυρσό Γρεβενών.
Στην Κοζάνη προσπαθούν να αλλάξουν το κλίμα μετά από τρεις σερί ήττες και γι' αυτό ετοιμάζουν άμεσα και κάποιες μεταγραφές. Σενάρια κάνουν λόγο για κοινοτικούς παίκτες (τερματοφύλακα και επιθετικό), που ίσως «κλείσουν» άμεσα, ενώ δεν αποκλείεται και ο προπονητής να έρθει από την ξένη αγορά.
Τέλος, με ανακοίνωση ο Σ.Φ. Κοζάνης «Τα λιοντάρια» ευχαρίστησε τον Παρασκευά για την προσφορά του και την υπομονή που έδειξε στα συνεχή προβλήματα.

Πυρσός Γρεβενών: Πληρωμές κόντρα στο… ρεύμα 

Συνεπής η διοίκηση του Δημήτρη Πατσιούρη στους πράσινους, παρά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα.
Τι κι αν ο Πυρσός Γρεβενών αγωνιστικά απογοητεύει στα τέσσερα τελευταία ματς, με δυο συντριβές εκτός (Λάρισα-Οικονόμος Τσαριτσάνης) και δυο ισοπαλίες-γκέλες εντός (Θεσπρωτό και Κυριακή Κάστορα);
Η διοίκηση του Δημήτρη Πατσιούρη είναι συνεπέστατη στις υποχρεώσεις που ανέλαβε, προχωρώντας τη Δευτέρα σε πληρωμές.
Η ομάδα του Σωτήρη Μαυροδήμου θέλει νέα αρχή την Κυριακή, στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κοζάνη, για το οποίο δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα.
Μάλιστα, είναι πιθανό να επανέλθουν οι Τζερεμές και Καραγκούνης, ενώ συνεχίζονται οι μεταγραφικές αναζητήσεις (κυρίως για τερματοφύλακα και επιθετικό). Το συγκεκριμένο ματς έχει ιδιαιτερότητες τόσο για τον Μαυροδήμο, όσο και για τους Δούμα-Τζερεμέ, που θα αντιμετωπίσουν μια πρώην ομάδα τους.


  Ερωτηματικό ο Κουρτίδης στην Καστοριά
Το βλέμμα στον αγώνα με τον Καμπανιακό στη Χαλάστρα στρέφουν οι «γουναράδες», με στόχο να συνεχίσουν την ανοδική πορεία τους.
Μετά την... ξεκούραστη τέταρτη σερί νίκη, στα χαρτιά με τον Τηλυκράτη Λευκάδας, η Καστοριά στρέφεται στο δύσκολο εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής, με το φορμαρισμένο Καμπανιακό. Ο Κώστας Κορμαρής πήρε μια γεύση από την ομάδα της Χαλάστρας την Κυριακή, στην εκτός έδρας νίκη της με τον Οδυσσέα Κορδελιού.
Οι «γουναράδες» θέλουν μια άτυπη ρεβάνς από τους κοκκινόμαυρους για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, ενώ θα λείψει ο στρατευμένος Πέτρος Τάντσης, με τον Πλούταρχο Κουρτίδη να είναι αμφίβολος, λόγω προβλήματος στο γόνατο.
Αντίθετα, διαθέσιμοι είναι οι Στάθης Αλεξανδρίδης και Κόστα Ποπζαφίροφ, που αποθεραπεύθηκαν.

 επιμέλεια: Θ. Ψυχογιός

Πήρε Α. Σταφυλίδη o Οδυσσέας Κορδελιού
Πρώτη μεταγραφή για τους κυανόλευκους ο νεαρός επιθετικός.
Στην απόκτηση του 19χρονου επιθετικού, Ανδρέα Σταφυλίδη, προχώρησε ο Οδυσσέας Κορδελιού ενόψει Ιανουαρίου. Ο νεαρός φορ είναι ξάδερφος του αριστερού μπακ της Λεβερκούζεν, Κώστα, ενώ αγωνιζόταν στον Μακεδονικό Κοζάνης και στην Κ20 του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Σταφυλίδης δοκιμάστηκε από το Θωμά Βυρζαμάνη, που ενέκρινε την απόκτησή του.


Οι διαιτητές της 10ης αγωνιστικής
Την Τετάρτη (4/12) ανακοινώθηκαν από την ΕΠΟ οι διαιτητές των παιχνιδιών της 10ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου. Στο γήπεδο της Κοζάνης, στο Δυτικομακεδονκό ντέρμπι   ανάμεσα στην  Κοζάνη  και  τον Πυρσό Γρεβενών, ορίστηκε  να σφυρίξει ο Αγγελακόπουλος , με βοηθούς τους  Βαφειάδη και Δίπλαρη του Συνδέσμου Καρδίτσας. Από τον σύνδεσμο Θράκης είναι οι Κιγιτζής, Χαρίτσης, Μανάκης που θα σφυρίξουν το παιχνίδι της Καστοριάς με τον Καμπανιακό εκτός έδρας . Τέλος το Κάστωρ - Πρέβεζα ορίστηκαν να το διευθύνουν οι Τσιτσανούδης, Ακρίβος, Ζάχος (Λάρισας)

Αναλυτικά:
Κοζάνη – Πυρσός Γρεβενών
Αγγελακόπουλος, Βαφειάδης, Δίπλαρης (Καρδίτσας)
ΑΟ Κάστωρ – Πρέβεζα
Τσιτσανούδης, Ακρίβος, Ζάχος (Λάρισας)
Οικονόμος Τσαριτσάνης – Δόξα Πενταλόφου
Θεολόγου (Πέλλας), Γιαμουζής, Θεοδώρου (Πιερίας)
Θεσπρωτός – Κεραυνός Θεσπρωτικού
Γιούργας, Βλάσσης, Σκορδίλης (Κέρκυρας)
ΑΕΛ – Οδυσσέας Κορδελιού
Γαβρίλης, Βασιλάκης, Τσιλπάνος (Αθηνών)
Εθνικός Φιλιππιάδας – Δόξα Κρανούλας
Κέκελος, Κακατσίδης, Αντωνόπουλος (Αιτωλοακαρνανίας)
Καμπανιακός – Καστοριά
Κιγιτζής, Χαρίτσης, Μανάκης (Θράκης)

Βαθμολογία
Λάρισα 24
Τσαριτσάνη 22
Καστοριά 19
Κορδελιό 17
Καμπανιακός 17
Εθνικός Φιλιππιάδας 15
Πυρσός Γρεβενών 14
Δόξα Πενταλόφου 13
Κοζάνη13
Θεσπρωτός 12
Όλυμπος Κέρκυρας 10
Δόξα Κρανούλας 9
Κεραυνός Θεσπρωτικού 7
Πρέβεζα 7
ΑΟ Κάστωρ 3

Τηλυκράτης Λευκάδας αποχώρησε



Σχόλια