4η φάση κύπελλου ΕΠΣ Κοζάνης - Αποτελέσματα

Βόμβα με θύμα έσκασε στα Πετρανά 
Εύκολα πέρασε ο Φούφας
Δύσκολη πρόκριση για Εορδαϊκό
Το βιολί της και στο κύπελλο η Ακρινή

Μεγάλη πρόκριση των Πετρανών με σκορ 3-1, απέναντι στο Βατερό, η οποία όμως έφερε την απομάκρυνση του κ. Κώστα Κασικτσόπολου από τον πάγκο του Εθνικού. 
Υπηρεσιακός προπονητής αναλαμβάνει ο παλιός παίκτης του Εθνικού Βατερού, Παναγιώτης Τσαλίδης. Τα γκολ για τον Κεραυνό Πετρανών πέτυχαν οι Έντι Σέκα, Βάιος Ψαλλίδας και Χαραλαμπίδης ενώ για την ομάδα του Εθνικού ο Τζήκας.
Στα άλλα τρία παιχνίδια οι φιλοξενούμενοι πήραν την πρόκριση άλλος εύκολα κι άλλος πιο δύσκολα.
Ο Εορδαϊκός λύγισε την αντίσταση της Άρδασσας λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού, συγκεκριμένα στο 87’ με γκολ του Παναγιώτη Τσαγκαλίδη.
Με ένα γκολ στο 1ο ημίχρονο του Κιβρακίδη κι ένα στο 2ο με τον Ευθυμιάδη, η Ακρινή καθάρισε την πρόκριση μέσα στον Περδίκκα.
Ο Μακεδονικός Φούφα πέρασε από το στρατιωτικό με αυτογκόλ του Σέχι στο 8’ του Θάνου Κεσκιλίδη στο 25’ και του Τοπάλη στο 89’.


Αποτελέσματα της 4η φάση του κυπέλλου ΕΠΣ Κοζάνης
Μακεδονικός Κοζάνης – Μακεδονικός Φούφα 0-3
Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας – Εορδαϊκός 0-1
ΑΕ Περδίκκα – Απόλλων Ακρινής 0-2
Κεραυνός Πετρανών – Εθνικός Βατερού  3-1




Σχόλια

  1. ο ζουγρας εκανε το παιχνιδι του υπερ τισ ακρινης στο 3 λεπτο δεν εδωσε καθαρο πεναλτι υπερ του περδικα η μπαλα πηγενε στον επιθετικο και ο αμυντικος πηδοντας στην διεκδικηση και ενω βρηκε αερα και οχι μπαλα εσπρωξε ξεκαθαρα με τα χερια γκρεμιζοντας τον παιχτη του περδικα ζοριστικε αρκετα ο ζουγρας ακομη και να δειξη καρτες στισ κλωτσιες τις ακρινης με αποτελεσμα στα τελευταια 15 λεπτα να παιζουν σκληροτερα οι ακρινιωτες απαισια διαιτισια αυτος ο διαιτητης βραβευτικε απο την επσ ολα φτιαχτα ειναι ποιος ο κυπελουχος και ποιος πρωταθλητης κανονισμενα ολα απο πριν η βρισιες προς την επσ και την διαιτησια δεν ειναι αδικες το ζυταει ο οργανισμος τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε λες την άποψη σου και καλά κάνεις αλλά μας στράβωσες είσαι και ανορθόγραφος

      Διαγραφή
    2. Τους καλυτερους διαιτητες,ποδοσφαιριστες, παραγοντες κλπ τους ψηφιζουν τα σωματεια και οχι η ΕΠΣ! Αλλα παντα φταινε οι αλλοι και ποτε εμεις! Ο αγανακτισμενος φιλαθλος του Περδικκα θυμαται μηπως προπερσι το μηδενισμο τους απο τη λαθος αλλαγη μικρου παικτη στη Δ'ΕΘΝΙΚΗ? Τοτε εφταιγε ο διαιτητης, η ΕΠΟ η η ΕΠΣ? Και παρεσυρε και αλλη ομαδα με τον υποβιβασμο του απο την Α' στη Β' Κατηγορια! Αλλα ειπαμε ....παντα φταινε οι αλλοι!

      Διαγραφή
    3. Ρε φιλε μηπως ησουν σε αλλο γηπεδο?Βγαινει ο καθενας σας γραφει οτι του κατεβει στο κεφαλι!Στο τελευταια 15 λεπτα η Ακρινη επαιζε με 10 γιατι τραυματιστηκε ποδοσφαιριστης της απο τακλιν και δεν ειχε αλλη αλλαγη.Επισης η τριτη αλλαγη της ηταν αναγκαστικη λογω τραυματισμου του αρχηγου παλι απο τακλιν.Μηπως ρε φιλε μπερδεψες τις φανελες?Ο Περδικας φοραγε τα μαυρα.Οσο για το πεναλτι που λες οταν η μπαλα ειναι διεκδικησιμη στον αερα και δυο αντιπαλοι συγκρουονται δεν υπαρχει καμια παραβαση.Αλλα τετοια πεναλτι να δινουν εναντιον σου να δω τι θα πεις τοτε.Τελος θα συμφωνησω μαζι σου η Επς θελει Πρωταθλητρια την Ακρινη,Κυπελουχο τα Πετρανα και Champions League τον Ολυμπιακο........ρε αντε ασχολησου με κατι αλλο!!

      Διαγραφή
  2. Κουραγιο προλαλησαντα φιλε μου...εχεις δικιο για κακες διαιτησιες..Μην νομιζεις πως και στο γηπεδο των ΠΕΤΡΑΝΩΝ αποψε ηταν ολα καλα ,απλα οι διαφορες των δυο ομαδων ητανε τοσο μεγαλες που οτι και να εκανε ο διαιτητης δεν αλαζε τιποτε...Αλωστε δεν ειναι τυχαιο πως στην κληρωση πριν λιγο καιρο παραγωντας της ομαδας του ΒΑΤΕΡΟΥ φωναζε με παθος να κληρωση το μπαλακι με τον ΚΕΡΑΥΝΟ ΠΕΤΡΑΝΩΝ...τρελοι πανυγιρισμοι μετα την κληρωσηηηηηηηη...χαμοςςςςςςςςς....γελιααααααααααα....χαρεςςςςςςςςςςςςςςςς....και τελικαααααααααααααααα 3 -------- 1 ΧΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑολα εδω πληρωνοντε...!!! ΚΕΡΑΥΝΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΚΑΙ ΣΠΑΣΤΟ ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εχεις δικιο φιλε ...χαλια χαλια... τα ακουσα και απο αλλου.. εγω ενα θα πω... προ ημερων καποιοι ζητωκραυγαζανε γιατι η (τυχη) τους εφερε να πεζουν με τα πετρανα///φωνεςςςςςςςς....χαρεςςςςςςςςςςςς..βγαλε πετρανααααααα ελεγεεεεεεε....ναι ναι ναι ....πεσαμε με τα πετρανα ελεγε ο παραγοντας...σημερα λοιπον μετα απ ολα αυτα το παιχνιδι εληξε 3 - 1 υπερ της ομαδας μου και το χειροτερο ειναι πως τουσ εφτεγε ο προπονητης...τι να κανει ο ανθροπως??? επεξε και εχασε και μαλλον προσ τιμη του μας συνχαρηκε στο τελος του αγωνα και μας εφχηθηκε καλη πορεια...καποιοι απο τουσ παιχτες του λοιπον στο διαστημα 80-90 πεφτανε κατω ζητωντας πεναλντυ ποθ μονο αν ησουν εξωγηινος μπορουσες να το κατανοησεισ,,,αλλοι ητανε ετοιμοι να μαλωσουν και τους φτεγανε ολααααα...ενα θα πω σ οσους διωξανε τον προπονητη...ΜΗΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ...κοπηκανε τα χαμογελα που ειχες μεσα στην ΕΠΣ οταν κληρωθηκες με τα ΠΕΤΡΑΝΑ..τωρα καναπεεεεεεεεεε.... καλη συνεχεια σε οσες ομαδες περασανε...πανω απ ολα παιδια πεζουμε και τρεχουμε για την ΚΑΨΟΥΡΑ μας...ΜΗΝ μας την χαλατε καποιοι ειτε ειστε απο το χορο των διατητων ειτε απο το χορο των παραγοντων,,,καλυνηχτα και φερε μας το κυπελο ΚΕΡΑΥΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.............
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τους καλυτερους διαιτητες, ποδοσφαιριστες, παραγοντες κλπ δεν τους βραβευει η ΕΠΣ αλλα τους ψηφιζουν τα ιδια τα σωματεια! Αλλα εχουμε μαθει σαν λαος οτι παντα φταινε οι αλλοι, ποτε εμεις! Δεν μας ειπε ο αγανακτισμενος φιλαθλος του Περδικκα, προπερσι με τη μαλακια που εκαναν με την αλλαγη μικρου παικτη στη Δ' Εθνικη η ΕΠΟ, η ΕΠΣ η ο διαιτητης τους εφταιξε? Και με τον υποβιβασμο τους παρεσυραν και αλλη ομαδα απο την Α' Κατηγορια στη Β'!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΣΥ ΛΕΒΕΝΤΗ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΕ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΘΗΣ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ... ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΕ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΦΙΛΑΘΛΟΙ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΣΕ ΖΑΠΙΝΓΚ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλο θα ηταν ο καθενας οταν χανει η ομαδα του να παραδεχετε την ηττα και να μην ριχνει τις ευθυνες αλλου.Το σκορ στο συγκεκριμενο ματς δεν επρεπε να ηταν 0-2 αλλα 0-4.Ο Περδικας δεν εκανε ευκαιρια και δεν του φταιει ουτε η επς ουτε ο διαιτητης ουτε κανενας αλλος αλλα η κακη αγωνιστικη του εικονα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.