Το ALPHA RADIO ανανεωμένο για τους fan του Αθλητισμού …!!!

Από Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου συντονιστείτε στους 89.00fm ή διαδικτυακά  http://www.ustream.tv/channel/alpharadio89-kozani  κι ενημερωθείτε για τα αθλητικά δρώμενα του Νομού Κοζάνης κάθε Δευτέρα και Παρασκευή και όλη την εβδομάδα   απολαύστε εκπομπές του NovaΣΠΟΡ FM !

Αναλυτικά το πρόγραμμα:


ΔΕΥΤΕΡΑ
·         17:00 - 19:00
Ματιές στα σπορ με το  Γιώργο  Κατσίκα  να  μας ενημερώνει για την εξέλιξη και τα αποτελέσματα όλων των αγώνων του Σαββατοκύριακου του Νομού Κοζάνης ….
  
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

·           17:00 - 19:00
Ματιές στα σπορ με το  Γιώργο  Κατσίκα να  μας μεταφέρει  το κλίμα των ομάδων  με ρεπορτάζ και ειδήσεις λίγο πριν τη σέντρα.  



ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
·         07:00 - 10:00
Πνίξτε τον φουνταριστό
O Γιώργος Θαναηλάκης και ο Μηνάς Τσαμόπουλος αντιμετωπίζουν τα γεγονότα με περιπαιχτική διάθεση και προσπαθούν να σας πνίξουν από τα γέλια. Ανακατεύουν τα αθλητικά γεγονότα έτσι που το ένα... αυτογκόλ διαδέχεται το άλλο.

·         12:00 - 14:00

Να τα λέτε, να τα γράφετε

Ο Αντώνης Πανούτσος και ο Αντώνης Καρπετόπουλος τα ξέρουν καλύτερα από τους προπονητές των ομάδων. Χωρίς φόβο και πάθος, σταματούν την κριτική και τη λοιδορία λίγο πριν… επέμβει ο εισαγγελέας! Παράλληλα, συλλαμβάνουν οτιδήποτε κινείται γύρω από την επικαιρότητα και το εκτελούν επιτόπου.

·         15:00 - 17:00

Λόγια στον αέρα

Ο Μπάμπης Χριστόγλου και ο Μιχάλης Λεάνης σχολιάζουν την αθλητική επικαιρότητα ρίχνοντας …στο καναβάτσο τα κακώς κείμενα!

·         20:00 - 21:00

Οι ειδικοί του ...κουβά

 

ΣΑΒΒΑΤΟ

·         15:00 - 17:00

Στοιχηματική ζώνη

Ο Κώστας Ζάλιαρης και ο Σταύρος Χαϊταντόγλου αναλύουν το στοίχημα της αγωνιστικής με προτάσεις, ειδήσεις και συμβουλές.

·         17:00 - 19:00

Πάμε γήπεδο

Ο Παναγιώτης Βανός και ο Παναγιώτης Κεφαλάς μας μεταφέρουν το κλίμα των γηπέδων με ρεπορτάζ και ειδήσεις λίγο πριν τη σέντρα.

·         19:00 - 21:00

Λεπτό προς λεπτό

Ο Σταύρος Χονδροθύμιος μας μεταφέρει στα γήπεδα της Superleague αλλά και της Football League και Football League 2.

·         21:00 - 24:00

Το τρίτο ημίχρονο

Οι Θανάσης Ράλλης και Γιώργος Μαραθιανός διεισδύουν στα αποδυτήρια όλων των ομάδων και μεταφέρουν με τη βοήθεια των ρεπόρτερ του NovaΣΠΟΡ FM κλίμα και αντιδράσεις.


ΚΥΡΙΑΚΗ

·         14:00 - 17:00

"Κασκόλ, καπελάκι, σημαία, παιδιά!"

Οι Μάνος Ζερβάκης και Κώστας Παπαγεωργίου μας βάζουν στο κλίμα των Κυριακάτικων αγώνων με παρεϊστικη διάθεση, χιούμορ, ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις με τα γήπεδα! Τα Κυριακάτικα μεσημέρια ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 έχει… Φραπέ στο πλαστικό σακουλάκι, πασατεμπάκι, βρώμικα…. και κασκόλ, καπελάκι, σημαία, παιδιά!

·         17:00 - 19:00

Λεπτό προς λεπτό

Ο Νικόλας Ακτύπης και ο Παναγιώτης Κεφαλάς μας μεταφέρουν στα γήπεδα της Superleague αλλά και των Football League και Football League 2.

·         19:00 - 21:00

Ο NovaΣΠΟΡ FM παντού II

Ο Σταύρος Χονδροθύμιος μας ενημερώνει για την εξέλιξη και τα αποτελέσματα όλων των αγώνων της Κυριακής.

·         21:00 - 24:00

Το τρίτο ημίχρονο

Ο Νίκος Κατσαρός και ο Άρης Ασβεστάς διεισδύουν στα αποδυτήρια όλων των ομάδων και μεταφέρουν με τη βοήθεια των ρεπόρτερ του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 κλίμα και αντιδράσεις.


Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.