ΑΕ Περδίκκα – Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας 2-3 (φωτο)


 Άξια πρωταθλήτρια η Άρδασσα
Αφού βρέθηκε από την κόλαση στον παράδεισο
Μετά από ένα δύσκολο παιχνίδι μέσα στον Περδίκκα,  η Άρδασσα κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ 2-1 , να πάρει τη νίκη 2-3  και να στεφτεί πρωταθλήτρια για πρώτη φορά στην ιστορία της. 

Οι ποδοσφαιριστές της κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια σε όλα τα παιχνίδι, αν και στο β’ γύρο υπήρχαν μεγάλα προβλήματα λόγω τραυματισμών βασικών παικτών οι οποίοι απουσίαζαν μεγάλο χρονικό διάστημα. 

Στο α’ μέρος η Άρδασσα είχε την υπεροχή, τις ευκαιρίες αλλά σκόραρε και προηγήθηκε ο Περδίκκας.
Στο 8’ κάθετη πάσα του Θεοδουλίδη, τελευταία στιγμή ο Φωλτόπουλος κόβει τη μπάλα πριν πάει στο Δημητριάδη και τη στείλει στα δίχτυα.  

Στο 10’ κλασσική ευκαιρία με τον Μαυροματίδη η μπάλα κοντράρει, φτάνει στο Δημητριάδη που πιάνει νέο σουτ για να ξανά απομακρύνουν οι αμυντικοί του Περδίκκα.

Στο 15’ ωραία εναλλαγή της μπάλας Δημητριάδη – Θεοδουλίδη αυτός ανενόχλητος σουτάρει λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι.

Στο 19’ ο Μαυροματίδης βρίσκει το Θεοδουλίδη που πιάνει το σουτ, η μπάλα παίρνει περίεργη τροχιά και χτυπά στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο 24’ ο Κουτσομήτρος ωραία σέντρα από αριστερά στο Δημητριάδη, που θα πιάσει το σουτ για να αποκρούσει σε κόρνερ ο Αποστόλου.  

Στο 28’ μεγάλη διπλή ευκαιρία της Άρδασσας με τον Δημητριάδη να σουτάρει η μπάλα χτυπάει στο κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά της ο Θεοδουλίδης μόνος τη στέλνει άουτ με τους φιλάθλους να «χτυπιούνται» στην κερκίδα.

Στο 40’ αντεπίθεση του Περδίκκα με τον Κωνσταντινίδη, που θα πιάσει στον ύπνο την άμυνα της Άρδασσας και με σουτ από πλάγια θέση θα ανοίξει το σκορ 1-0.

 Στο 44’ νέο σουτ του Μαυροματίδη αποκρούει ο Αποστόλου.

Στο 49’ η Άρδασσα ισοφαρίζει σε 1-1 με σουτ του Δημητριάδη.

Στο 52΄νέα αντεπίθεση του Περδίκκα που κερδίζει πέναλτι σε χέρι του Πισκιλίδη. Το πέναλτι εκτελεί εύστοχα ο Βλάχος και δίνει νέο προβάδισμα στον Περδίκκα με 2-1.

Στο 59’ ατομική προσπάθεια και σουτ του Δημητριάδη άουτ.

Στο 70’ μεγάλη ευκαιρία για τον Περδίκκα να κάνει το 3-1 και να καθαρίσει το ματς, αλλά στο σουτ του Βλάχου η μπάλα έγλειψε το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο 71’ ισοφάριση για την Άρδασσα μετά από ωραίο συνδυασμό Αμαραντίδη – Σερσέμη – Δημητριάδη ο τελευταίος τσιμπάει τη μπάλα και τη στέλνει στα δίχτυα για το 2-2.

Στο 74’ έρχεται η λύτρωση για την Άρδασσα όταν ο Χαλυβόπουλος έβγαλε τη σέντρα μέσα στην περιοχή κι ο Μαυροματίδης με ευθύβολο σουτ, έστειλε τη μπάλα στο «Γ» της εστίας του Αποστόλου, μέσα σε έξαλλους πανυγηρισμούς.

Το ΔΣ ευχαριστεί τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές για την μεγάλη προσπάθεια που κάνανε καθώς και τον φίλαθλο κόσμο που σε όλα τα παιχνίδια στάθηκε κοντά στην ομάδα.


ΑΕ Περδίκκα (Κατακαλίδης): ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, Λιάπτσης, Παρτάλης, Καζαντζίδης, Φωλτόπουλος, Τσιάπος, Σιώκλης (64’ Λόφτσαλης), Παπαδόπουλος (66’ Νικολαΐδης), ΒΛΑΧΟΣ, Κωστικίδης (43’ Γεωργιάδης), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ.

Μ. Αλ. Άρδασσας (Δημητριάδης): Μπερμπερίδης, Πισκιλίδης (69’ Χαλυβόπουλος), Τσακαλίδης, Σερέτης, ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, Κουτσομήτρος,
Θεοδουλίδης (89’ Ηλιάδης), Σερσέμης, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ (90’ Ποιμενίδης), Αμαραντίδης, ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΔΗΣ.

Διαιτητής: Τσιγγένης
Βοηθοί: Γεωργιάδης, Παπαδόπουλος 















Σχόλια

  1. ΟΣΟ ΕΧΕΙ ΤΩΝ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΑΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΟΙ ΔΟΙΗΚΙΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΜΑΚΡΙΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.